Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Jesteś tutaj > Strona główna > Polityka Prywatności

Polityka Prywatności



Polityka Prywatności Sklepu Internetowego
www.doktorwolt.pl

1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

2. Administratorem Danych Osobowych jest: Firma Handlowo – Usługowa APAR  Adrianna Rusek, ul. Władysława Jagiełły 8, 31 – 711 Kraków, NIP:795-217-83-06; REGON: 121212381

3. W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:

•    Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska, aby móc  wysłać Tobie zamówienie oraz możliwości kontaktu z Tobą.
•    Adres do wysyłki – jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru.
•    Nr telefonu – zdarza się, że wysyłamy sms-em potwierdzenie wysyłki towaru. Czasami też dzwonimy w celu potwierdzenia zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np. brak towaru w magazynie jednocześnie proponując korzystne rozwiązanie.
•    Adres e-mail – poprzez e-mail wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz kontaktujemy się z Tobą.
•    Adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych), wykorzystywane są przez administratora strony w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
•    Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania strony do Twoich indywidualnych
 potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach strony internetowej. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie strony, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

4.Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:

•    Po realizacji zamówienia polegającego na dokonaniu zakupu w naszym sklepie bez logowania konta, pozostaje jedynie dokument potwierdzający dokonaną transakcję.
•    Rejestracja w bazie Klientów jest dobrowolna. Przechowujemy te dane w bazie aby ułatwić Tobie w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym.

5. Każdy Użytkownik naszego sklepu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.

6. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, (Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm.) masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu korzystaj z właściwych zakładek strony internetowej lub prześlij e – mail pod adres: sklep@doktorwolt.pl

Twój koszyk

Brak produktów w koszyku

Logowanie